loading...

حس لایف | آموزش مسائل جنسی زناشویی ,دانلود رمان,دنلود آهنگ,دانلود زيرنويس فارسي فيلم و سريال،عکس

گرم مزاجها چه بخورند و چه نخورند

mr-mo بازدید : 607 یکشنبه 17 مرداد 1395 نظرات (1)

گرم مزاجها چه بخورند و چه نخورند
غذاهای مخصوص گرم مزاج ها،گرم مزاجها چه بخورند

یکی از گروه‌هایی که در دسته مزاج‌های گرم قرار می‌گیرد، افراد با مزاج گرم
و خشک است. این افراد لاغراندام بوده و رنگ چهره آن‌ها متمایل به زردی است.
تحمل گرما را ندارند و معمولاً خواب کمی دارند. افراد با مزاج گرم و خشک،
عطش زیاد و دهانی خشک دارند، زود عصبانی می‌شوند و زود هم آرام می‌گیرند.
این افراد پر جنب‌وجوش و پر انرژی هستند.


  خوراکیهای مخصوص گرم مزاج ها

گرم مزاجها چه بخورند

غذاهای مخصوص گرم مزاج ها،گرم مزاجها چه بخورند

یکی از گروه‌هایی که در دسته مزاج‌های گرم قرار می‌گیرد، افراد با مزاج گرم
و خشک است. این افراد لاغراندام بوده و رنگ چهره آن‌ها متمایل به زردی است.
تحمل گرما را ندارند و معمولاً خواب کمی دارند. افراد با مزاج گرم و خشک،
عطش زیاد و دهانی خشک دارند، زود عصبانی می‌شوند و زود هم آرام می‌گیرند.
این افراد پر جنب‌وجوش و پر انرژی هستند.

از دیدگاه طب سنتی افراد با مزاج گرم برون‌گرا و اجتماعی هستند و باید در
مصرف برخی غذاها مثل ماکارونی و فست فود پرهیز داشته باشند.

 


    *خصوصیات گرم‌مزاج‌ها و بخور و نخورهای آن‌ها*

 

متخصص طب سنتی اعلام کرد افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند بهتر است
گوشت قرمز و سیر و پیاز کمتر بخورند و در مقابل سوپ جو، کدو و اسفناج
برایشان مناسب است.

غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتی گفت: یکی از گروه‌هایی که در دسته
مزاج‌های گرم قرار می‌گیرد، افراد با مزاج گرم و خشک است. این افراد
لاغراندام بوده و رنگ چهره آن‌ها متمایل به زردی است. تحمل گرما را ندارند
و معمولاً خواب کمی دارند. افراد با مزاج گرم و خشک، عطش زیاد و دهانی خشک
دارند، زود عصبانی می‌شوند و زود هم آرام می‌گیرند. این افراد پر جنب‌وجوش
و پر انرژی هستند.

این متخصص طب سنتی افزود: برای افراد با مزاج گرم و خشک مصرف بالای سیر،
پیاز، ادویه‌های تند، گوشت قرمز، موز، خربزه،‌ آناناس، انجیر، غذاهای
سرخ‌کرده، گردو، پسته، فندق و نارگیل مضر است. مصرف زیاد این نوع مواد
غذایی بدن این افراد را از حالت تعادل خارج می‌کند و آن‌ها را دچار علائمی
مثل خشکی پوست، اضطراب، بی‌خوابی و تپش قلب می‌کند. در مقابل، مصرف سوپ جو
و گوشت مرغ، آش تشکیل شده از ماست،‌ کدو، اسفناج و گشنیز برای آن‌ها مناسب است.

شربت‌های مناسب برای این گروه نیز شربت لیمو، آلو، نارنج، ماءالشعیر،
سکنجبین و دوغ ترش است و مصرف هویج، انار، سیب، گلابی،‌ آلبالو، زرشک،‌
گوجه سبز، کدو و اسفناج برای این افراد توصیه می‌شود.

 


    *گرم مزاجان دو گروه هستند:*

 

در طب سنتی و در گروه افراد با مزاج گرم دو نوع تقسیم‌بندی وجود دارد.
گروهی از افراد دارای طبع گرم و تر هستند که در گروه طبع بهاری یا دموی
قرار می‌گیرند و گروهی مزاج گرم و خشک دارند که به گروه صفرا مزاج‌ها مشهورند.

 


      *مزاج دموی یا گرم و تر*

 

افراد با مزاج گرم و تر یا دموی دارای حجم خون بالایی هستند اشتهای زیادی
برای غذا خوردن دارند و به همین دلیل معمولاً دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند
و رنگ چهره آن‌ها متمایل به قرمز است. این افراد از نظر شخصیتی، روحیه‌ای
مهربان و برون‌گرا دارند و بسیار اجتماعی هستند و چون مستعد ابتلا به
بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های مغزی هستند باید از غذاهایی با طبع
لطیف برای کاهش غلظت خون خود استفاده کنند.

افرادی که دارای مزاج گرم و تر یا دموی هستند بهتر است غذاهای نشاسته‌ای
کمتر بخورند و مصرف فست‌فود و سرخ‌کردنی و غذاهای تند و پرادویه برایشان
خوب نیست. در عوض مصرف خاکشیر، تخم ریحان، سوپ یا آش جو، نان جو، برگ
زردآلو، هلو و انجیر برای این افراد مناسب است . این افراد باید مصرف آب
یخ، نوشابه، تخم‌مرغ، بادنجان، نوشیدنی همراه با غذا، ترشی، سرکه، سیر و
چای را کم کنند.

 


      *صفرا مزاج یا گرم و خشک*

 

افراد با طبع گرم و خشک، این افراد لاغراندام هستند و رنگ چهره‌شان سفید
است. این افراد دچار دهانی خشک هستند کم‌خواب بوده و به مصرف ترشی علاقه
دارند به طوری که به مصرف لواشک و سرکه و غذاهای سرد مثل خیار و کاهو علاقه
دارند.

این گروه از افراد نباید پرخوری کنند و باید مصرف شیرینی را کم کنند.
همچنین غذاهای پرحجم مثل آش رشته و ماکارونی برایشان مفید نیست.

میوه‌هایی مثل انار و شاتوت، زرشک، تمشک، زردآلو، هلو، سیب، گلابی و خیار
برای آن‌ها مفید است و مصرف هویج، کاهو، کدو، اسفناج، گشنیز و نخودفرنگی
برایشان توصیه می‌شود.

*مقاله از : غلامرضا کرد افشاری متخصص طب سنتی*

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان